Home Nyheter Boka 11 maj för fest!

Boka 11 maj för fest!

918
0
SHARE
Foto: MATS RAGNARSSON

ALMANACKA FRAM. Redan nu är det på sin plats att boka in lördag 11 maj för årets Motorsportfest i regi av Umeå AK och Vännäs MK.
– Nu ska vi ju först och främst tävla under den här vintern, men sen ska vi 11 maj partaja under trevliga former, säger Mats Helgesson (bild) som tillsammans med Leif Sjöström håller i arrangemanget.

En bra bit bort
Att redan nu bläddra upp maj månad i 2019-kalendern känns en bra bit borta.
Detta när det snart ska börjas vintertävlas i södra Västerbotten med ett antal tävlingar i trakterna av Mullsjö, Stärkesmark, Vindeln och Vännäs.

– Det är givetvis överst på agendan för dagen och då träffar vi ju mycket motorsportfolk, men tanken med den här Motorsportfesten är bland annat för att vi ska få träffas i andra sammanhang, säger Helgesson om partajet som arrangerats i tiotalet år och där det alltså redan nu är klart att det är lördag 11 maj som gäller detta år.

Leif Sjöström tillsammans med Mats Helgesson basar för kommande festligheter lördag 11 maj i lokalerna hos Hotel Vännäs.

Hotel Vännäs enligt tradition
Detta i traditionens tecken på Hotel Vännäs där aktiva, funktionärer, klubbfolk och andra ”hang-arounds” är varmt välkomna.

– Det är självklart öppet för alla motorsportintresserade och är du inte, som vi, intresserad, men gillar trevligt sällskap under en rolig kväll är du givetvis också välkommen.

Buss finns tillgänglig
Ett antal prisutdelningar för olika tävlingar kommer att hållas, vissa andra uppmärksammas, lotter säljas och god mat förtäras.
Buss går från Umeå till Vännäs och åter hem efter kvällen.

– Det här är ju ett sätt för klubbarna att bjuda tillbaka och det inte minst till alla ideella funktionärer, säger Mats Helgesson och återkommer ännu en gång med budskapet:

– Boka in lördag kväll 11 maj!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here