Home Nyheter Plus för Rally Vännäs

Plus för Rally Vännäs

2054
0
SHARE
Foto: MATS RAGNARSSON

UTVÄRDERING. Kort efter gångna vinterns arrangemang av SM-deltävlingen Rally Vännäs 28-29/2 slog coronapandemin till varför såväl tänkt utvärdering som rallyfesten blev uppskjutna.

Pengfors Motorstadion
På torsdagskvällen träffades nu ett drygt 30-tal SM-funktionärer utomhus på Pengfors Motorstadion för att göra ett organisatoriskt bokslut.

Foto: MATS RAGNARSSON

– Vi gjorde ett mycket bra ekonomiskt resultat av tävlingen, klart bättre än 2018 som vi då var belåtna med, menade tävlingsledaren Roland ”Mikro” Åström (bild).

Vinterns Rally Vännäs blev ett lyckat arrangemang med mycket inhämtat skryt och det främst tack vare suveränt iordningställda sträckor under banchefen Roland Johanssons ledning.

– Det viktigaste är att tävlingen blir lyckad, rolig och rättvis, att vi sen också var framgångsrika runt om det hela med själva värdskapet var givetvis också ett plus, menade ”Mikro” Åström.

Vindeln på SM-kartan
Tävlingsledarstaben pekade även på många plus med arrangemanget förutom nämnda specialsträckor.

– De förbättringspunkter vi spaltade upp efter 2018-tävlingen landade vi på ett mycket bra sätt, att vi dessutom fick med orten Vindeln med allt vad det innebar på vår SM-karta och dessutom fick till stånd ett informationscenter med Liljaskolan och även arrangerade en lyckad sponsorträff en månad före tävlingen var annat som vi också kan vara belåtna med.

På denna träff gick man också igenom ett antal förbättrings- och utvecklingsmöjligheter till nästa gång Vännäs MK får stå värd för en tävling med denna status.

SHARE
Previous articleStort tack & resultat!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here