Home Nyheter Samarbetspartners söks till Rally Vännäs

Samarbetspartners söks till Rally Vännäs

4985
0
SHARE
Marknadsgruppen för Rally Vännäs diskuterar upplägget. Från vänster Lennart Fransson, Paul Strandgren, Dan Selander, Roland ”Mikro” Åström, Benny Fransson (skymd), Bernth Rönnberg och Melina Karlsson. Foto: RALLYVANNAS.SE

MARKNADSARBETE. Arbetet med att hitta samarbetspartners (sponsorer) till vinterns SM-deltävling Rally Vännäs har nu kommit i gång på allvar.
– I ett Svenskt Mästerskap har vi en attraktiv vara att presentera och sälja vilket borde locka många företag och organisationer, säger Gunnar Eriksson i arrangörsstaben.

Volvobilarna tar rygg
2-3 februari 2018 körs Rally Vännäs som årets SM-premiär där även Volvobilarna med sin egen cup tar rygg under ett antal lördagssträckor.

Vännäs MK har nu bildat en formell marknadsgrupp vilken, tillsammans med övriga VMK:are, nu jobbar för att rekrytera värdar och samarbetspartners till sträckor, klasser och allt vad det nu är.

– Ett SM-rally är självklart oerhört intressant för mängder av företag att exponeras tillsammans med. Det är som bekant inte varje dag, inte ens varje år, det arrangeras något med SM-status i vår bygd, säger tävlingsledaren Roland ”Mikro” Åström som varit med i sammanhanget i princip sedan Hedenhös var i farten.

Strå till marknadsstacken
I Rally Vännäs marknadsgrupp ingår Melina Karlsson, Benny Fransson, Bernth Rönnberg, Dan Selander och Paul Strandgren, men även tävlingsledningskvartetten Roland ”Mikro” Åström, Lennart Fransson, Leif Sjöström och Gunnar Eriksson.

– Men givetvis är det viktigt att alla andra VMK:are, SM-funktionärer och motorsportentusiaster drar sitt strå till denna marknadsstack och nyttjar sina kontakter.

Företag som är nyfikna och intresserade kan nå Rally Vännäs via info@rallyvannas.se.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here